27 Mayıs 2014 Salı

Hastane Odası Süslememiz

    Hastaneye ziyarete gelen bir arkadaşımızın dediği gibi ötelerin ötesinden kızımız Zeynep Erva'mız da geldi hamd olsun. Rabbim'in bize emaneti bir iken iki olmuş oldu. Bu emanetlere hakkıyla bakabilmeyi nasip etsin Rabbim inşAllah ...
   Kızımızın da gelmesiyle birlikte blogumuzun ismi de tam olarak gerçekleşmiş oldu. Can Kardeşler bir iken iki oldular :)
InşAllah gerçek anlamıyla da birbirlerine can kardeşi olurlar...
   Bugün yazımız da kızımızın gelmesine yakın yaptığımız hazırlıklardan bahsedeceğim. Bu konu da biz biraz şanslı olanlardanız çünkü kardeşim yani teyzemiz organizasyon ve fotoğraf (angulorganizasyon) işleriyle uğraşıyor. Bu yüzden tüm hazırlıklarımız ve fotoğraflar da emeği çok büyük.


    Hastahane odası için hazırlıklarımızdan ilki kapı süsü hazırlamak oldu. Klasik kapı süslerinden olmasın biraz da kız bebeği anlatsın diye değişik bir model yapmaya çalıştık. Pembe güpürlerden kapımıza şeritler hazırlayıp keçe ve tülden bebek elbisesi yaptık. Son olarakta kurdela ile süsledik. Bizim hoşumuza gitti sizlerde beğenirsiniz umarım :)


    Diğer bir hazırlığımız ise "Hoşgeldin Zeynep Erva" yazımızdı. Onuda teyzemiz bilgisayar da hazırladı ve daha sonra çıktılarını alıp kestik ve kurdelaya geçirince de tamam oldu. 


     Bebek çikolatası için ise tercihimiz mantarlı şişelere çakıl taşı çikolata ve renkli leblebi hazırlamak oldu. Şişelerimizin etiketleri ise yine teyzemize ait :) Etiketlerini yapıştırıp kurdela ile de süsleyince onlarda hazır hale geldiler. 


    Gelen misafirlerimize ikram için bir diğer hazırlığımız ise şerbet ve şerbet ve şerbeti ikram etmek için ise kadehler oldu.

    Hastaneye gelen yakınlarımızın duygularını kalıcı bir hale getirmeden olmazdı tabi:) Bunun için ise dilek ağacımıza  not kağıtlarını hazırladık. anahtarlıklarla birlikte yazılan not kağıtlarımızı ağacımıza asınca çok hos bir görüntü olustu. Dilek ağacımız da daha önceden yazısını da koyduğum kendim hazırladığım anahtarlıkları asınca hoş bir görüntü ortaya çıktı.


    Bir de hazırladığımız ama o telaşla hastaneye götürmeyi unuttuğumuz su şişelerimiz vardı :) Hem süslemeyi hemde beni hastaneye götürme işi kardeşime kalınca böyle ufak unutkanlıklar olabiliyor tabi :)



    Bu süslemeleri evde bizi ziyarete gelen misafirlerimiz için de kullandık. Bu da ev versyonu :)



    Bizi ziyarete gelen herkese çok teşekkür ederiz. Dualarınızı da eksik etmeyin bizden inşAllah... Bir teşekkür de teyzemize... Herşey için çok teşekkür ederiz angul organizasyon :) 


1 yorum: