15 Haziran 2014 Pazar

Hamza Kerem'in 2.Yaş Günü

    Canım oğlumuz Hamza'mız iki yaşında Elhamdulillah :) Zaman o kadar çabuk geçiyor ki geçmesini engelleyemiyoruz o yüzden nasıl geçtiği çok önemli...
    Bu sene oğlumuzun doğum günü biraz erken kutladık çünkü babamız Riyad'a erken gitmek zorundaydı. Biz de babamız gitmeden doğum günümüzü yaptık....
    Doğum günümüzü nasıl yapsam tema ne seçsem diye düşünürken Hamza'nın ilgi alanlarına öncelik vermek istedim. Ve hayvanlar bu dönemde ilgisini çektiği için çiftlik temalı bir doğum günü hazırlamaya karar verdim. Bu hazırlıklarımız boyunca teyzelerimize, özellikle de angulorganizasyon :) ayşenur teyzemize çok teşekkür ederiz emeklerinden dolayı... Bebek görmeye gelip kendilerini doğum günü hazirliğin da bulan canım arkadaşlarım Merve ve Feyza'ya da çok teşekkür ederim :)

    İlk hazırlıklarımızdan biri Hamza Kerem 2 Yaşında yazımızdı. Yazılarımızın başlarına ve sonlarına da Hamza'nın resimlerini koyduk tüm harflerimizi de ipe geçirince tamam oldu.



    İkram masamızın arka fonu için de Ayşenur'a tekrar teşekkür ederim. Fonumuzu seçip hazırlayan teyzemiz oldu.

    Dilek ağacı için not kağıtlarımızın yanına gelen misafirlerimize bizden ufak bir hatıra kalsın diye kendimizin hazırladığı torbalara badem şekeri koyup dilek ağacına astık. Torbalarımızın üzerine de hazırladığımız etiketleri yapıştırdık ve çok güzel bir hatıra olmuş oldu.



     Gelen misafirlerimize ikram için hazırlağımız muffinlere temamıza uygun muffin kağıtlarını hazırlayıp piştikten sonra onları da içine yerleştirdik ve çok şık bir görünüm oldu. Yine temamıza uygun olsun diye kurabiylerimiz de kelebek ve ayı kalıpları kullandım.



    Meyve suyumuzu ikram için ise hazırladığımız kadehler ve etiketler...



    Yine temamız uygun hazırlanmış içme sularımız...



     Doğum günü pastamız için de dedemize çok teşekkür ederiz :)



   Bu kadar şeyi bahçeye hazırladıktan sonra birden yağmur başlayınca hepsini içeri taşımak zorunda kaldık :) Yağmur berekettir diye düşünüp moralimizi bozmadan doğum günümüzü içerde kutladık :) Bu da içerdeki sunumdan bir görüntü :)



    Rabbim hepimizin çocuklarına hayırlı, sağlıklı ve güzel ömürler nasip etsin inşAllah ... Bizleri kırmayıp bu güzel günümüz de yanımzda olan tüm yakınlarımıza çok teşekkür ederiz…





2 yorum: