25 Ocak 2014 Cumartesi

Havalar Isınıyor :)

    Hamza’yla evde vakit geçirmeyi sevsek bile oda genellikle her çocuk gibi dışarıda vakit geçirmeyi çok seviyor. Riyad'da da havaların ısınmasıyla babasının bize yaptığı sürprizler artmaya başladı :) Öğlen tatillerinde gelip parka gitmek haftasonu tatilimizde pikniğe gitmek gibi. Bu sürprizler de en çok Hamza'nın hoşuna gidiyor tabikide.
    Dışarıdakı parkların hemen hemen hepsinin üstü açık. Şuanda bizi çok etkilemiyor ama havalar biraz daha ısınınca nasıl olur bilmiyoruz :) Yine kapalı alanlara dönmek zorunda kalmayız inşAllah :) Parklar da buranın ikliminden dolayı hep kum. O yüzden bir daha ki gidişimizde kovamızıda almayı unutmayız inşAllah. Kumlarla oynamaktan da en az oradaki oyuncaklarla oynamak kadar zevk alıyor. Biz anneler olarak kirlenmek güzel demekten başka çaremiz kalmıyor :) 


    Piknik ise daha da güzel oldu Hamza için. Topumuzu da alıp bol bol top oynadı babasıyla. Birde işin içinde yemek olunca değmeyin beylerin keyfine :) Bu sefer pikniğe sabah kahvaltısı için gittik.Hem çok sıcak olmaz diye düşünmüştük ama piknik alanında bizden başka kimse yoktu :) Yavaş yavaş bizde tecrübe etmeye başlayacaz heralde :) 

  Şimdilik bizden can kardeşlerden bu kadar :) Bir daha ki yazımıza kadar Allah'a emanet olun :)

5 yorum: